Studio BNP استودیو بهنمای پخش
تولید محتوا، دانلود، نرم‌افزار، بازی و..
: : : :
درباره ما
موضوعات مطالب
آموزشی
دانلود
اندروید
ویندوز و سیستم عامل
نرم افزار
بازی
سخت افزار
درسی
اینترنت
کد ابزار
خبر روز
حل مشکلات
درباره اشخاص
دانلود آوا
آرشیو مطالب
آمار و امكانات
» افراد آنلاین : 1
» بازدید امروز : 10
» بازدید دیروز : 36
» هفته گذشته : 91
» ماه گذشته : 967
» سال گذشته : 6341
» کل بازدید : 20215
» کل مطالب : 40
» نظرات : 0
اضافه كردن به علاقمندی ها
خانگی سازی
ذخیره صفحه
پشتیبانی قالب
تبلیغات


محتویات صفحه
ایمیل چیست؟
آدرس ایمیل
ساختن ایمیل
چگونه وارد حساب ایمیل شویم؟
چگونه از حساب ایمیل خارج شویم؟
ایمیل ها به کجا می روند؟

ایمیل چیست؟



     ایمیل که از عبارت انگلیسی E-Mail می باشد و مخفف Electronic Mail یا الکترونیک میل می باشد ، در حقیقت نوعی صندوق پستی است که در دنیای الکترونیک به کار گرفته می شود. خودتان را درگیر نکنید صبر کنید ، به عنوان نمونه شما گوشی دارید که از آن هم برای دریافت پیام و هم فرستادن پیام استفاده می کنید. ایمیل هم دقیقاً همین کار را می کند با این تفاوت که در دنیای اینترنت صورت می پذیرد. کنون ما با تشبیه کردن پیامک به ایمیل به شما کاملا روان توضیح میدهیم.
     شما برای پیامک فرستادن در گوشیتان نیاز به شماره تلفن فرد مورد نظر دارید و اگر پیامک به او بفرستید شماره ی تلفن شما نیز خواهد افتاد. در ایمیل به جای شماره تلفن از آدرس استفاده می شود.
     شما برای پیامک فرستادن نیاز به سیم کارت دارید که از یک شرکت پشتیبانی می شود مثلاً همراه اول ، ایرانسل ، رایتل ، تالیا و ... ، دقیقاً در ایمیل هم شما به یک شرکت پشتیبان نیاز دارید که در اینترنت بسیار زیاد است. مثلاً گوگل (جیمیل) ، یاهو ، میهن میل ، مایکروسافت (هاتمیل و لایو میل) و ... ، توجه داشته باشید همان طور که هر سیم کارتی داشته باشید نوع پیامک یکسان است ، در ایمیل هم فرقی نمی کند که از چه شرکتی ایمیل دارید ، به هرحال ایمیل ، ایمیل است.
     توجه داشته باشید که به ایمیل ، میل ، صندوق پستی الکترونیکی و رایانامه هم  گفته می شود.
     تعداد ایمیل هایی که شما می توانید داشته باشید به طور کلی محدودیتی ندارد.
     تفاوت مهم ایمیل با پیامک آن است که پیامک بسیار محدود است اما ایمیل ، بسته به شرکت پشتیبان تا مقادیر بسیار بالایی اطلاعات را جابه جا می کند ، همین طور باید دقت داشته باشید که در ایمیل می توان فایل های صوتی و تصویری به صورت مستقیم یا ضمیمه ارسال کرد ، درصورتی که در پیامک چنین نیست. همچنین برای ارسال ایمیل یا دریافت آن نیاز به اینترنت دارید. ایمیل می تواند دارای یک موضوع نیز باشد.



آدرس ایمیل



     آدرس ایمیل در مبحث ایمیل همان طور که گفته شد حکم شماره موبایل برای گوشی (در پیامک یا SMS) را دارد. شما برای فرستادن ایمیل به یک نفر باید آدرس ایمیل او را داشته باشید و با فرستادن ایمیل به او ، آدرس ایمیل شما هم برای او خواهد افتاد.
     آدرس ایمیل از قالب زیر پیروی می کند که در آن YourAdress ، نامی است که خودتان به دلخواه انتخاب کرده و Company_name.com قسمتی از آدرس ایمیل است که بستگی به شرکت پشتیبان شما دارد. و @ عبارتی است که همیشه میان دو عبارت مشخص شده قرار می گیرد و "اتساین" یا "ات" تلفظ می شود.

YourAdress@Company_name.com

     آدرس ایمیل به حروف بزرگ و کوچک حساس نیست و همین طور ، بیشتر از هشت کاراکتر باید باشد.



ساختن ایمیل



     برای ساختن ایمیل شما باید مشخص کنید که از چه شرکتی می خواهید به عنوان پشتیان ایمیل خود استفاده کنید. ما آموزش ساخت ایمیل در چند شرکت بزرگ را آموزش می دهیم.

- ساخت ایمیلی از شرکت یاهو :

     یاهو در زمینه‌ی سرویس‌دهی ایمیل از زمان‌های دور شناخته شده‌است. با این که به زبان فارسی نیست و محیط کاربری نسبتاً سختی دارد. اما خدمات آن نیز قابل توجه است.
عکسی از محیط کاربری ایمیل اکانت یاهو


     مرحله اول:
ابتدا وارد آدرس www.Yahoo.com بشوید.



     مرحله دوم:
سپس برروی عبارت « Mail » در بالای صفحه کلیک کنید.



     مرحله سوم:
آن‌گاه به صفحه‌ای مانند شکل زیر می‌رسید روی عبارت «Create Account» کلیک کنید.



     مرحله چهارم:
پس از طی مراحل بالا به صفحه‌ای مانند عکس زیر می‌رسید که باید مشخصات خود را وارد کنید.



     در قسمت « First name » نام کوچک و در قسمت « Last name » نام خانوادگی خود را وارد کنید. در قسمت « Your username » قسمت اول آدرس ایمیل خود را که مد نظرتان است وارد کنید. قسمت دوم آدرس ایمیل شما به طور پیش‌فرض « yahoo.com@ » می‌باشد. در قسمت « Password » رمز مد نظرتان را وارد کنید. هنگام وارد کردن رمز یک نوار قرمز رنگ ظاهر می‌شود که باید سبز باشد. اگر رمز شما به اندازه کافی پیچیده باشد این نوار سبز رنگ می‌شود؛ سعی کنید از حروف بزرگ و کوچک و اعداد و کاراکترهای مختلف استفاده کنید.

     کنون برروی پرچم آمریکا (ممکن است پرچم دیگری باشد) کلیک کنید؛ نوار کشویی مانند عکس زیر باز می‌شود؛ به دنبال کشور ایران بگردید و روی آن کلیک کنید تا پیش‌شماره‌ی مناسب فرض شود. (البته اگر شما در کشور دیگری زندگی می‌کنید باید کشور محل زندگیتان را انتخاب کنید.)





     سپس شماره موبایل خود را بدون درج کردن صفر، وارد کنید.

     در قسمت « Birthday » و در « Month » (ماه)، « Day » (روز) و « Year » (سال)، تاریخ تولدتان را به میلادی وارد کنید؛ اگر تاریخ تولدتان را به میلادی نمی‌دانید روی اینجا کلیک کنید.
     اگر شما مرد هستید گزینه‌ی « Male » و اگر زن هستید گزینه‌ی « Female » را فعال کنید.
     پس از انجام موارد بالا روی گزینه‌ی « Create account » کلیک کنید. تبریک می‌گویم شما صاحب یک حساب ایمیل در شرکت یاهو هستید. جهت ورود و خروج به قسمت‌های مناسب در همین صفحه رجوع کنید.

- ساخت ایمیلی از شرکت گوگل (جیمیل) :
     اشتباه نکنید جیمیل با ایمیل هیچ فرقی ندارد ، اما شرکت گوگل ، قسمت دوم آدرس های ایمیلی که پشتیبانی می کند را به اسم Gmail یا جیمیل که مخفف عبارت Google mail ، به معنای ایمیل گوگل می باشد نام گذاری کرده است؛ شرکت گوگل در سرویس دهی ایمیل بسیار خوب عمل می کند؛ و از مزایای آن می توان به فارسی بودن زبان سیستم و کارایی و امکانات خوب آن اشاره کرد؛ البته از جمله معایب آن این است که صفحات آن سنگین هستند و برای سرعت های پایین اینترنتی آزاردهنده اند که با فعال کردن حالت HTML آن کمی سهولت می یابد. البته محیط کاربری آن به سلیقه ی شما بستگی دارد. از مزایای خاص آن می توان به انتخاب یک عکس برای پس زمینه ( انتخاب یک عکس برای نمایش در صفحه اصلی و پشتی) و شرکت در گروه های اجتماعی در صورت تمایل ، اشاره کرد.

عکسی از محیط کاربری ایمیل اکانت گوگل (جیمیل)


     اگر می خواهید حساب ایمیلتان را در شرکت گوگل ایجاد کنید یا یک جیمیل بسازید مراحل زیر را طی کنید.

     مرحله اول:
ابتدا مطابق شکل وارد آدرس www.google.com   بشوید.




     مرحله دوم:
سپس در بالا و سمت راست صفحه روی عبارت Gmail کلیک کنید. امکان دارد که صفحه ی شما با شکل زیر متفاوت باشد که گاهی پیش می آید در آن صورت بازهم به دنبال عبارت Gmail باشید و روی آن کلیک کنید؛ اگر این عبارت را نمی یابید روی اینجا کلیک کنید.




     مرحله سوم:
پس از انجام مراحل بالا به صفحه ی زیر می رسید؛ ممکن است با هر زبانی این صفحه باز شود که معمولاً برای ایرانی ها یا انگلیسی یا فارسی خواهد بود؛ به هر حال ابتدا در پایین صفحه تنظیماتی جهت انتخاب زبان وجود دارد آن را روی فارسی تنظیم کنید. ممکن است که در بعضی مانیتور ها پایین صفحه معلوم نباشد می توانید با چرخاندن نت اسکرول (به دکمه ی سومی که در موس بین دو دکمه قرار دارد و می چرخد نت اسکرول گویند.) آن تنظیمات را بیابید. ممکن است در گوشه ی سمت چپ یا سمت راست باشد.




جهت بزرگنمایی عکس زیر روی آن کلیک کنید.




     حال روی عبارت فارسی "یک اعتبار ایجاد کنید" کلیک کنید.


     مرحله چهارم:
حال موقع آن است که مشخصات خود را وارد کنید. پس از طی کردن مراحل بالا به صفحه ای می رسید مانند شکل زیر:



     همان طور که از شما خواسته شده است مشخصات خود را وارد کنید ؛ در قسمت "انتخاب نام کاربری خود" آدرس ایمیلی که می خواهید، وارد کنید. توجه داشته باشید که شما فقط می توانید قسمت اول آدرس ایمیل را انتخاب کنید. چون شرکت پشتیبان شما گوگل است ، قسمت دوم ایمیل شما به صورت پیش فرض "Gmail.com@" خواهد بود. در قسمت "ایجاد یک گذرواژه" و "تأیید گذرواژه خود" رمزی که می خواهید را وارد کنید در هردو قسمت باید یک رمز یکسان وارد کنید. در قسمت تاریخ تولد، شما باید تاریخ تولد خودتان را به میلادی وارد کنید اگر به میلادی نمی دانید برای تبدیل تارخ تولد خورشیدی (شمسی) به میلادی روی اینجا کلیک کنید. در کادر جنسیت مشخص کنید که مرد هستید یا زن.



     توجه داشته باشید که در قسمت تلفن همراه ابتدا باید کشور خود را انتخاب کنید تا پیش شماره ی مناسب کشور فرض شود.






     سپس شماره موبایل خود را بدون درج کردن صفر در اول شماره وارد کنید؛ مثلاً حالت " *******0919 " اشتباه می باشد؛ باید به صورت " *******919 " وارد کنید.



    اگر ایمیل دیگری دارید، می توانید در صورتی که رمزتان را فراموش کردید یا در شرایط خاص از آن استفاده کنید؛ البته اگر دارید اگر ندارید می توانید قسمت "آدرس ایمیل کنونی شما" را خالی بگذارید؛
     در قسمتی که ما آن را با شماره ی یک در عکس نشان داده ایم، تیک را فعال نکنید. اما تیک شماره دو را فعال کنید. در قسمت "نوشتار را تایپ کنید" نوشته ای که در عکس مشاهده می کنید را باید وارد کنید به عنوان نمونه در این جا عبارت Rua مشاهده می شود. ممکن است عکسی که در شکل زیر است متفاوت باشد؛ موقعیت مکانی را نیز برروی ایران تنظیم کنید. سپس برروی گزینه ی مرحله ی بعد کلیک کنید.




     بسیار خب شما صاحب یک حساب ایمیل در شرکت گوگل هستید. ممکن است در بعضی شرایط نیاز به تأیید حساب باشد؛ در این صورت از شرکت گوگل یک پیامک حاوی یک کد ارسال می شود و در ایمیل شما از شما درخواست می شود؛ پس شماره موبایل صحیح خود را وارد کنید تا با مشکلات بیشتر برخورد نکنید.
 

منتظر آموزش های دیگر این قسمت باشید ...
     برای وارد شدن به حساب ایمیل خود ابتدا به سایت شرکتی که ایمیل شما را پشتیبانی می کند بروید. همیشه برای ورود به حساب ایمیلتان دو چیز از شما خواسته می شود: 1- آدرس ایمیل -2- رمز ؛ معمولاً در شرکت هایی که سرویس ایمیل می دهند، در همان صفحه ی اول دو کادر برای وارد کردن آدرس ایمیل و رمز وجود دارد، درغیر این صورت روی نام هایی از جمله "ورود"  یا   "Sign in"   کلیک کنید. در سایت گوگل روی عبارت "Gmail" برای ورود کلیک کنید. ما در زیر لینک درگاه ورودی ایمیل در چهار سرویس دهنده ی ایمیل مخلتف را گذاشته ایم.


     برای خارج شدن از حساب ایمیل باید به دنبال عباراتی از جمله "خروج"   یا   "Sign out"  باشید؛ توجه داشته باشید که بهتر است پس از اتمام کار همیشه از حساب ایمیل خود خارج شوید.

     وقتی وارد حساب ایمیل خود می شوید چندین پوشه وجود دارد؛ معمولاً پیام های جدید در پوشه ای تحت عنوان "صندوق ورودی"  یا  "Inbox"  می روند. معمولاً پوشه ی دیگری تحت عنوان "جفنگ"   یا   "Spam"  وجود دارد که ایمیل هایی که مزاحم شناسایی می شوند به این پوشه منتقل می شوند. البته پیام های فارسی معمولاً اشتباه به این پوشه منتقل می شوند. پوشه های دیگری نیز بسته به شرکت پشتیبان شما وجود دارد؛ همچنین شما نیز می توانید پوشه ایجاد کنید.






ارسال شده توسط مهدی جیم در ساعت : | تعداد بازدید : 166 | نظرات (0)
عناوین آخرین مطالب ارسالی